clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

16.05.2019.
OPIS POSLOVA I PODACI O PLAĆI:
 
- Priprema isplatu pomoći ostvarenih temeljem Odluke o socijalnoj skrbi u svezi s ostvarenjem prava socijalne skrbi Grada Zagreba.
- Obavlja povrat sredstava, unosi podatke o novoostvarenim pravima i promjenama stanja o ostvarenom i korištenom pravu u sustav automatske obrade podataka.
- Kontrolira i knjiži naloge i druge dokumenta o isplatama obavljenim po prolaznim računima, utvrđuje pogrešna zaduženja po osnovnim i prolaznim računima. Potvrđuje ili osporava stanje salda dugovanja i potraživanja.
- Vodi evidencije svih korisnika novčanih prava temeljem Odluke o socijalnoj skrbi u svezi s ostvarenjem prava socijalne skrbi Grada Zagreba.
- Kontrolira unose računa u sustav automatske obrade za podmirenje troškova stanovanja, izrađuje nacrte uvjerenja o visini osobnih primanja, te obavlja i druge poslove po nalogu.
 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,64 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.