clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

04.07.2019.

OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

- Upravlja radom Odjela, organizira i usklađuje obavljanje poslova i zadataka, raspodjeljuje poslove i zadatke službenicima i daje upute za njihovo obavljanje, nadzire obavljanje poslova i zadataka i brine o pravodobnom i kvalitetnom obavljanju poslova i zadataka.
-Planira poslove koji će se obavljati u Odjelu, vodi postupak i rješava u najsloženijim upravnim stvarima u prvostupanjskom postupku o obavljanju sportskih djelatnosti te obavlja i druge najsloženije poslove iz djelokruga Odjela.
- Sudjeluje u pripremi i izradi strategija, općih i drugih akata te pripremi analiza, planova i programa iz djelokruga Odjela.
-Prati i proučava stanje u djelatnosti, izrađuje izvješća, informacije i druge stručne materijale, pruža podatke i informacije potrebne za rad tijela mjesne samouprave te obavlja i druge poslove koji mu se odrede.                              


                                                                                 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 3,43 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.