clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

16.10.2019.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
- Obavlja poslove primanja i pregleda pismena i drugih dokumenata, te provjerava formalnu ispravnost istih sukladno važećim propisima, za sva gradska upravna tijela.  Primljena i pregledana pismena i dokumente razvrstava i raspoređuje, vodi propisane očevidnike putem sustava automatske obrade podataka,  te priprema za dostavu u rad.                                                
- Razvodi predmete u upisniku predmeta upravnog postupka odnosno urudžbenom zapisniku. Odlaže spise predmeta u rokovnik predmeta, a arhivirane predmeta sa listom za arhivu priprema za odlaganje u pismohranu.
- Formira listu združenih pismena kod naknadno pristiglih podnesaka, odnosno akata arhiviranih predmeta. Iz pismohrane elektroničkim putem zaprima združene predmete u pisarnici.                                                                
- Uz primjenu općih propisa te poznavanje posebnih propisa drugih gradskih upravnih tijela, odgovara na upite stranaka i službenika drugih gradskih upravnih tijela  te obavlja i druge poslove.                                                                                              
 
PODACI O PLAĆI:
Za vrijeme trajanja vježbeničkog staža vježbenik ima pravo na 85% plaće, koja je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,64 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto.