clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

09.12.2019.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

- Proučava i stručno obrađuje složenija pitanja u području poljoprivrednog zemljišta iz djelokruga Odjela, te surađuje u poslovima u vezi s u vezi s provedbom javnih natječaja za raspolaganje poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države i javnih natječaja za zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta u vlasništvu države. 
- Obavlja složenije stručne poslove u vezi s davanjem na korištenje gradskih vrtnih parcela, te izradom stručnih podloga za ugovore, opće, pojedinačne i druge akte iz područja poljoprivrednog zemljišta.
- Obavlja složenije stručne poslove u vezi s prikupljanjem potrebne dokumentacije za izradu zahtjeva i davanje mišljenja te suglasnosti središnjeg tijela državne uprave nadležnog za poljoprivredu u postupku izrade prostornih planova Grada, te vođenjem evidencije ugovora za sve oblike raspolaganja poljoprivrednim i zemljištem u vlasništvu države.
- Prati i proučava propise u području poljoprivrednog zemljišta iz djelokruga Odjela, izrađuje izvješća o korištenju sredstava od zakupa poljoprivrednog zemljišta, druga izvješća i stručne materijale, sudjeluje u radu stručnih povjerenstava, te obavlja i druge poslove i zadatke koji mu se odrede.                                                                                                                            
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.