clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

11.08.2020.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
- Vodi postupak i rješava u složenim upravnim stvarima u prvostupanjskom postupku upisa, brisanja i promjene podataka u obavljanju sportske djelatnosti samostalnim radom za fizičke osobe kao i izdavanje izvatka iz registra sportskih djelatnosti koje se obavljaju samostalnim radom za fizičke osobe.
- Izrađuje nacrte složenih odluka i drugih akata Grada Zagreba u djelatnostima sporta, predlaže poduzimanje odgovarajućih mjera, prati i proučava provedbu zakona i drugih propisa u djelatnosti sporta.
- Obavlja pravne poslove u vezi s provedbom gradskog programa javnih potreba u djelatnosti sporta.
- Obavlja složene poslove u vezi s korištenjem poslovnog prostora u djelatnostima sporta, pruža stručnu pomoć strankama i ustanovama iz djelatnosti.
- Prati stanje u djelatnosti sporta, predlaže poduzimanje odgovarajućih mjera, daje mišljenje o nacrtima zakona i drugim propisima u djelatnosti sporta te obavlja i druge poslove koji mu se odrede.
                                                                                                       
PODACI O PLAĆI:
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.431,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.