clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

22.05.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

-Vodi složenije upravne postupke i izrađuje rješenja u prvom stupnju o udovoljavanju minimalnim tehničkim i drugim uvjetima propisanim za obavljanje gospodarskih djelatnosti za koje je to zakonom propisano.   
-Vodi složenije upravne postupke i izrađuje rješenja u prvom stupnju u svezi utvrđivanja uvjeta za vrstu i kategoriju smještajnih objekata, o odobrenju za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu te pružanja pojedinih turističkih usluga od strane građana. Obavlja poslove izdavanja iskaznica turističkih vodiča.
-Priprema odgovore na upite, predstavke i pritužbe građana te odgovore na upite tijela državne uprave i drugih javnopravnih tijela.    
-Sudjeluje u očevidima poslovnih prostora iz područja obavljanja djelatnosti trgovine, ugostiteljstva i turizma te obavlja i druge poslove po nalogu.
                                                                                  
                                   

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.