clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

22.05.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
-Prati i proučava stanje i propise iz djelokruga odnosno nadležnosti Ureda, proučava i stručno obrađuje složena pitanja iz djelokruga Ureda, predlaže rješenje o pojedinim pitanjima.       
-Surađuje u izradi složenih nacrta ugovora, sporazuma i drugih akata.      
-Sudjeluje u pripremi i izradi prijedloga pravilnika o unutarnjem redu, prati unutarnji ustroj, sistematizaciju i popunjenost radnih mjesta, priprema podatke, očitovanja i druge stručne materijale za potrebe službe za upravljanje ljudskim potencijalima, prikuplja i priprema dokumentacije vezano uz ostvarivanje prava službenika Ureda. Daje stručne savjete i mišljenje vezano uz organizacijsko-pravne poslove te vodi interne evidencije.     
-Izrađuje složena izvješća, analize i druge stručne materijale, priprema odgovore na upite zastupnika Gradske skupštine Grada Zagreba iz djelokruga Ureda.        
-Sudjeluje u davanju pravnih mišljenja za složena pravna pitanja iz djelokruga Ureda te obavlja i druge poslove po nalogu.                                                    
                                   
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.