clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

23.05.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja najsloženije poslove pripreme i izrade strategijskih odluka i planova, definiranja metodologije njihove izrade i praćenja cjelovitog procesa pripreme i izrade te stručne poslove izrade odnosno koordinacije izrade programa gradskog projekta i s njima povezane poslove do donošenja odluke o realizaciji gradskog projekta.  
- Predlaže, koordinira izradom i sudjeluje u izradi tematskih studija i drugih analitičkih podloga, obavlja najsloženije stručne i analitičke poslove vezane uz izradu strategijskih odluka i planova. Provodi najsloženije analize stanja gradskih prostora, utjecajnih područja, razvojnih funkcija te obuhvata (strateškog) gradskog projekta. Kontinuirano prati i ažurira stanje te izrađuje cjeloviti pregled podataka o stanju gradskih prostora vezano za gradske projekte i strateške gradske projekte.     
- Predlaže mjere, metode i postupke za daljnje unaprjeđenje načina i metoda rada i primjenu najbolje prakse u izradi i praćenju provedbe strategijskih odluka i planova, te mjere unaprjeđenja njihove provedbe o čemu obavještava druge sudionike uključene u proces strategijskog planiranja. Obavlja najsloženije poslove vezane za planiranje, predlaganje, poticanje, koordinaciju, usklađivanje i praćenje razvojnih programa i projekata od značaja za razvoj Grada zastupajući sustavno javni interes Grada. Predlaže kriterije za odabir prioritetnih projekata od važnosti za Grad i regiju. Priprema redoslijed i vremenski plan aktivnosti na projektu, analizira izvore i načine financiranja.  
- Prati i proučava stanje i propise u područjima povezanim s pripremom, izradom te praćenjem, vrednovanjem i izvještavanjem o provedbi strategijskih odluka i planova te područjima strateškog i prostornog planiranja. Proučava i stručno obrađuje najsloženija pitanja za potrebe pripreme strategijskih odluka i planova, te izrađuje stručne programe, analize i druge stručne podloge iz djelokruga Odsjeka.
- Surađuje s predstavnicima gradskih upravnih tijela, tijela državne uprave, znanstvenim, stručnim i drugim institucijama te ostalim dionicima u procesu donošenja i praćenja provedbe strategijskih odluka i planova te sudionicima u poslovima vezanim za izradu gradskog projekta odnosno strateškog gradskog projekta.  
- Sudjeluje u izradi prijedloga Plana nabave iz djelokruga Odsjeka te pripremi dokumentacije za nadmetanje i zahtjeva za početak postupka javne nabave. Sudjeluje u izradi planova, programa, izvješća, stručnih mišljenja i drugih najsloženijih materijala iz djelokruga Odsjeka, daje informacije te obavlja i druge poslove po nalogu.                                    
                                   

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,72 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.