clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

23.05.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
-Sudjeluje u stručnoj obradi i rješava u složenijim predmetima koji se odnose na izdavanje mišljenja na prijedlog osnivanja građevne čestice i utvrđivanja strategijskog interesa Grada.
- Prati stanje u prostoru prikupljanjem i sistematiziranjem podataka vezanih uz gradske projekte i strateške gradske projekte i njihova utjecajna područja te ih samostalno analizira radi dobivanja podataka o stanju gradskih prostora i razvojnih funkcija i aspekata te sudjeluje u predlaganju prioritetnih projekata od značaja za Grad.  
- Prikuplja, surađuje u pripremi, dokumentira i sistematizira podatke vezane uz strategijske odluke i planove u procesu njihove izrade kao i u procesu vrednovanja i praćenja provedbe. Sudjeluje u izradi izvješća i drugih materijala o rezultatima vrednovanja, praćenja provedbe i mjera unapređenja provedbe.
- Obavlja složenije poslove programske, tehničke i grafičke obrade dokumenata iz djelokruga Odsjeka.
- Prati stanje i propise iz područja djelokruga Odsjeka, surađuje u pripremi analiza, izvješća i drugih materijala vezanih uz djelokrug rada Odsjeka te obavlja i druge poslove po nalogu.                        
                                   

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.