clanak False

Poziv na testiranje i intervju

20.06.2018.
vezan uz raspisani oglas za prijam u službu, između ostalog i, višeg stručnog suradnika/više stručne suradnice za rad tijela mjesne samouprave u Odjelu za rad tijela mjesne samouprave Sektora za rad mjesne samouprave u Gradskom uredu za mjesnu samoupravu, 1 izvršitelj/izvršiteljica, na određeno vrijeme, u trajanju od 6 mjeseci, radi povećanog opsega poslova, objavljen u „Biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje“, broj 81 od 25. travnja 2018. i na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr
 
Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete oglasa, prijavljenih na oglas, održat će se u srijedu, 4. srpnja 2018., u 9,00 sati, na lokaciji Trg I. Meštrovića 1 G, Zagreb, u objektu Mjesnog odbora Zapruđe.
           
Popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete oglasa objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade gradske uprave, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1.
 
Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.

Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na oglas.
 
Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr.
 
Popis kandidata koji su uspješno položili testove bit će izvješen na oglasnoj ploči u Područnom uredu Trnje, Ulica grada Vukovara 56 a, dana 4. srpnja 2018., od 12,00 sati.
 
Intervju s kandidatima koji su uspješno položili testove, bit će održan dana 4. srpnja 2018. s početkom u 13,00 sati, u Područnom uredu Trnje, soba 401, Ulica grada Vukovara 56 A, 4. kat.

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu oglasa.