clanak False

Poziv na testiranje i intervju

09.07.2018.

vezan uz raspisani natječaj za prijam u službu, između ostalih i, vježbenika/vježbenice – sveučilišnog/sveučilišne, odnosno stručnog prvostupnika/stručne prvostupnice struke s područja društvenih znanosti, koji će se osposobljavati za obavljanje poslova višeg stručnog referenta/više stručne referentice za rad tijela mjesne samouprave u Područnom odsjeku Podsused - Vrapče (Susedgrad) Odjela za rad tijela mjesne samouprave u Sektoru za rad mjesne samouprave Gradskog ureda za mjesnu samoupravu, 1 izvršitelj/izvršiteljica, na određeno vrijeme, u trajanju od 12 mjeseci, objavljen u „Narodnim novinama“, broj 38 od 25. travnja 2018. i na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr
 
Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, prijavljenih na natječaj, održat će se u utorak, 17. srpnja 2018., u 9,00 sati, na lokaciji Područni ured Trnje, soba 401, Ulica grada Vukovara 56 A, 4. kat.
           
Popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja objavljen je na natječajnoj ploči u prizemlju zgrade gradske uprave, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1.
 
Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.

Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na natječaj.
 
Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr.
 
Intervju s kandidatima koji su uspješno položili testove bit će održan isti dan nakon utvrđivanja rezultata testiranja.

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu natječaja.