clanak False

Poziv na testiranje i intervju

11.02.2020.
vezan uz raspisani javni natječaj za prijam u službu višeg stručnog suradnika/više stručne suradnice za analize u Odsjeku za gospodarske i analitičko-financijske poslove Odjela za  praćenje poslovanja trgovačkih društava u vlasništvu Grada u Sektoru za pravne i ekonomsko-financijske poslove Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, na neodređeno vrijeme, 1 izvršitelj/izvršiteljica, objavljen u „Narodnim novinama“, broj 124 od 18. prosinca 2019. i web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr
 
Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete javnog natječaja, prijavljenih na javni natječaj, održat će se u utorak, 18. veljače 2020., u 10,00 sati, na lokaciji Zagreb, Trg Stjepana Radića 1, soba 188/I kat.
 
Popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete javnog natječaja objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade gradske uprave, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1.

Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.

Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj.

Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr

Intervju s kandidatima/kandidatkinjama koji uspješno polože testove, održati će se isti dan nakon utvrđivanja rezultata testiranja, s početkom u 11,15 sati na lokaciji Trg Stjepana Radića 1, soba 188/I kat.

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja.