clanak False

Poziv na testiranje i intervju

08.06.2020.
vezan uz raspisani javni natječaj za prijam u službu višeg stručnog suradnika/više stručne suradnice za ugovaranje u Odjelu za sklapanje ugovora i okvirnih sporazuma Sektora za sklapanje i upravljanje ugovorima i okvirnim sporazumima u Uredu za javnu nabavu, 2 izvršitelja/izvršiteljice, na neodređeno vrijeme, objavljen u „Narodnim novinama“, broj 27 od 11. ožujka 2020. i web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr
 
Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, prijavljenih na javni natječaj, održat će se u ponedjeljak, 15. lipnja 2020., u 10,00 sati, u prostorijama Ureda za javnu nabavu, Zagreb, Avenija Dubrovnik 15 (Upravna zgrada Zagrebačkog velesajma), dvorana 101/I. kat.
           
Popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade gradske uprave, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1.
 
Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.

Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj.
 
Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr.
 
Intervju će se održati istoga dana na navedenoj lokaciji, odmah nakon rezultata testiranja. Intervju će se obaviti samo s kandidatkinjama koje su uspješno položile testove.

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu natječaja.