clanak False

Stipendije za studente preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija

Gradonačelnik Milan Bandić uručio je, u gradskoj palači Dverce, 81 stipendiju Grada Zagreba studentima preddiplomskog i diplomskog studija, te pet stipendija za poslijediplomski studij za akademsku godinu 2009./2010..
07.04.2010.


Pohvalivši trud i želju za stjecanjem znanja, gradonačelnik Milan Bandić uručio je, u gradskoj palači Dverce, 81 stipendiju Grada Zagreba studentima preddiplomskog i diplomskog studija, te pet stipendija za poslijediplomski studij za akademsku godinu 2009./2010..

Na prigodnoj svečanosti, gradonačelnik je naglasio kako vjeruje da će stipendisti svojom marljivošću opravdati ovaj poticaj te, nakon studija, znanjem doprinijeti razvitku i napretku naše domovine.

U ime studenata gradonačelniku Bandiću i pročelniku Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivici Lovriću na stipendijama se zahvalila Lana Knežević istakavši pritom da će se i dalje truditi i nastojati biti što uspješniji.

Mjesečna stipendija za studente preddiplomskog i diplomskog studija iznosi 4.046,90 kuna, a za poslijediplomce 4.669,50 kuna.