clanak False

18. svjetski kongres medicinskog prava u Zagrebu

Gradonačelnik Milan Bandić pozdravio je prisutne na otvorenju 18. svjetskog kongresa medicinskog prava, istaknuvši da je zadovoljan što su Zagreb i Zagrebačko sveučilište domaćini ovoga značajnog skupa.
09.08.2010.


U nazočnosti visokih uzvanika, među kojima je bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, jutros je u hotelu Westin otvoren 18. svjetski kongres medicinskog prava koji je okupio 425  izlagača, većinom inozemnih stručnjaka, pravnika i liječnika. Pozdravivši sudionike eminentnog skupa, gradonačelnik im je zaželio uspješan rad i razmjenu iskustava s područja medicinskih i pravnih znanosti, te ih pozvao da se večeras nastave neformalno družiti na prigodnom prijamu u gradskoj palači Dverce . 

Uz domaćinstvo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 18. svjetski kongres medicinskog prava, održava se od 8. do 12. kolovoza , a kako se čulo, okupio je stručnjake iz zdravstvenog prava koji su se istakli radom na području razvoja, usuglašavanja i primjene medicinskog i zdravstvenog prava. Organizator je Svjetska udruga za medicinsko pravo, a Kongres se održava svake druge godine.


Gradske vijesti - 2010.