clanak False

Dječji božićni vlak Tin Express

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je, s Glavnog kolodvora, ispratio dvjestotinjak djece koja će se u dječjem božićnom vlaku Tin Express, od Zagreba do Savskog Marofa, u povodu predstojećih blagdana družiti sa Svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom.
06.12.2010.


Gradonačelnik Milan Bandić jutros je, s Glavnog kolodvora, ispratio dvjestotinjak djece koja će se u dječjem božićnom vlaku Tin Express, od Zagreba do Savskog Marofa, u povodu predstojećih blagdana družiti sa Svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom. Uz puno veselja i zabave na ovom putovanju, gradonačelnik je djeci zaželio sretne blagdane te da dobiju pregršt darova.

Naime, riječ je o već tradicionalnoj vožnji vlakom za djecu s teškoćama u razvoju iz Centra za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj, Centra za rehabilitaciju Zagreb – Podružnica Sloboština, Udruge slijepih, Društva distrofičara, Centra za autizam, Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora Suvag, te Saveza gluhih i nagluhih Grada Zagreba, koju organizira Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom i PJ Lokalni prijevoz.


Gradske vijesti - 2010.