clanak False

Pročelnik Lovrić primio članove AK Agram

Uoči skorašnjeg odlaska na Novi Zeland, gdje će se od 15. do 31. siječnja održavati Svjetsko atletsko prvenstvo za osobe s invaliditetom, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, Ivica Lovrić, primio je članove AK Agram za osobe s invaliditetom.
24.11.2010.

Uoči skorašnjeg odlaska na Novi Zeland, gdje će se od 15. do 31. siječnja održavati Svjetsko atletsko prvenstvo za osobe s invaliditetom, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, Ivica Lovrić, primio je, u ime gradonačelnika Milana Bandića, članove AK Agram za osobe s invaliditetom, predvođene tajnikom Kluba i atletskim izbornikom Hrvatskog paraolimpijskog odbora Brankom Omazićem.

Pozdravivši prisutne pročelnik Lovrić pohvalio je sjajne rezultate Kluba unatrag šest godina koliko djeluje. Grad će, rekao je, unatoč recesijskom proračunu, nastojati Agramu i dalje osiguravati jednaku potporu.

Na prijemu u zgradi gradske uprave na Trgu Stjepana Radića, tajnik Omazić predstavio je trenere i sportaše kluba, među kojima su osvajači olimpijskih medalja iz Pekinga, kao i brojni svjetski prvaci i rekorderi, te njihovu gošću, koja će putovati s reprezentacijom na Novi Zeland, europsku prvakinju u bacanju diska Sandru Perković. Među ostalim, izdvojio je uspjehe članova kluba na svjetskim natjecanjima, te naglasio da očekuje nove medalje na nadolazećem Svjetskom prvenstvu, ali i na Paraolimpijadi u Londonu 2012.

Osim pročelnika Lovrića, sastanku u gradskoj upravi prisustvovali su i pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna te zamjenik pročelnika Lovrića, Boško Lozica.


Gradske vijesti - 2010.