clanak False

3. sjednica Organizacijskog odbora IAAF World Challenge Zagreb 2010.

Na dnevnom redu bile su organizacijske pripreme za Memorijal koji će se održati 1. rujna na terenima Sportskog parka Mladost. Prema izvješću direktorice Memorijala Ivane Brkljačić, sve se odvija u skladu s planovima i u predviđenim rokovima...
17.08.2010.

 

U prostorima gradske uprave jutros je održana 3. sjednica Organizacijskog odbora IAAF World Challenge Zagreb 2010, 60. jubilarnog memorijala Borisa Hanžekovića, kojoj je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Na dnevnom redu bile su organizacijske pripreme za Memorijal koji će se održati 1. rujna na terenima Sportskog parka Mladost. Prema izvješću direktorice Memorijala Ivane Brkljačić, sve se odvija u skladu s planovima i u predviđenim rokovima tako da se, unatoč krizi, očekuje vrhunsko međunarodno sportsko natjecanje sa 17 disciplina i uz sudjelovanje najboljih atletičara, među kojima će biti Blanka Vlašić te prvi put pred svojom publikom i europska prvakinja u bacanju diska, Zagrepčanka Sandra Perković.

Osim gradonačelnika Bandića i direktorice Memorijala Brkljačić, sjednici je prisustvovao i potpredsjednik Organizacijskog odbora i predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Luciano Sušanj, te članovi Organizacijskog odbora: Fadila Gracin, Branko Zorko i Dubravko Ižaković (dopredsjednici Hrvatskog atletskog saveza), Velimir Bašić (tajnik Zagrebačkog športskog saveza), Stipe Orešković (predsjednik Atletskog kluba Dinamo – Zrinjevac) i Gordana Pokrajčić (voditeljica Podružnice Zg holdinga Upravljanje športskim objektima).


Gradske vijesti - 2010.