clanak False

Cvjetni okoliš Dječje bolnice u Klaićevoj

Zahvaljujući humanitarnoj akciji cvjećara iz Zagreba i Zagrebačke županije, Dječja bolnica u Klaićevoj odnedavno ima novouređeni cvjetni okoliš kojega je jutros došao vidjeti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima...

11.05.2010.


Zahvaljujući humanitarnoj akciji cvjećara iz Zagreba i Zagrebačke županije, Dječja bolnica u Klaićevoj odnedavno ima novouređeni cvjetni okoliš kojega je jutros došao vidjeti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima. Od predviđenih trisotinjak sadnica različitog cvijeća -donacije udruga Maćuhica i Ljubičica - djelatnici Zrinjevca posadili su 150 sadnica, većinom pelargonija, kadifica i begonija, a kako se čulo, preostalo cvijeće stiže za dva tjedna.

Drago mi je da je bolnica, koja je ujedno i Bolnica prijatelj djeteta, sada i cvjetna bolnica, komentirao je gradonačelnik Bandić  kojemu je ravnatelj Goran Roić zahvalio na posjeti i istaknuo da je ovo tek jedna od akcija koja će doprinijeti da se mali pacjenti osjećaju bolje. Zahvalio je i na 20 parkirnih mjesta ispred bolnice koje je za potrebe pacijenata i njihovih roditelja osigurao Grad Zagreb.

Šestu godinu Dani cvijeća u Zagrebu

 


Gradske vijesti - 2010.