clanak False

Današnjim pobjednicima Svjetskog prvenstva u streljaštvu zamjenica gradonačelnika uručila medalje

Na strelištu Vrapčanski potok, gdje se održava Svjetsko prvenstvo u streljaštvu za osobe s invaliditetom, zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević uručila je medalje najuspješnijim strijelcima u pojedinačnom i ekipnom plasmanu u disciplini 50 m pištolj slobodnog izbora.
21.07.2010.


Na strelištu Vrapčanski potok, gdje se održava Svjetsko prvenstvo u streljaštvu za osobe s invaliditetom, zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević u društvu voditelja natjecanja Ferola Van Hoevena, uručila je medalje najuspješnijim strijelcima u pojedinačnom plasmanu i ekipnom plasmanu u disciplini 50 m pištolj slobodnog izbora.

Prvo mjesto u pojedinačnom plasmanu pripalo je Parku Seakyunu iz Koreje, a iza njega su slijedili Ru Decheng iz Kine i Yamac M. Korhan iz Turske, dok je u ekipnom plasmanu zlato osvojila Koreja, srebro Rusija, a bronca je pripala ekipi iz Poljske.

Na kraju same ceremonije, u ime gradonačelnika Milana Bandića, zamjenica gradonačelnika preuzela je od predsjednika Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratka Kovačića zahvalu za pomoć u organizaciji IPC Svjetskog prvenstva u streljaštvu 2010.

Podsjetimo, Svjetsko prvenstvo se održava od 16. do 24. srpnja, na kojemu sudjeluje 247 sportaša iz 43 zemlje, od kojih je 150 osoba u invalidskim kolicima, a Hrvatsku predstavlja devet sportaša. 


 


Gradske vijesti - 2010.