clanak False

Dodijeljene Medalje Grada Zagreba

Medalje Grada Zagreba dobili su: Zagrebački računali savez, Đuro Puček-Đukica, Sonja Njujić i Darinka Jug ...
29.09.2010.

Dobitnici Medalja Grada Zagreba

 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uručio je danas u zgradi gradske uprave Medalje Grada Zagreba Zagrebačkom računalom savezu, Đuri Pučeku-Đukici, Sonji Njujić i Darinki Jug za odlične rezultate i iznimna postignuća na različitim područjima djelovanja, te im zahvalio na svemu što su napravili i što će u budućnosti napraviti za Grad Zagreb.

Zagrebački računalni savez zaslužio je Medalju za poseban doprinos u promicanju učeničke informatike i računalstva te dugogodišnji niz najboljih uzastopnih rezultata učeničkih natjecanja u Republici Hrvatskoj. Đuro Puček – Đukica dobio je Medalju u povodu 50. obljetnice rada i umjetničkog djelovanja, Sonja Njujić za cjelokupni rad i izniman doprinos na očuvanju i unapređenju zdravlja, a Darinka Jug za rad na očuvanju i unapređenju zdravlja i životnog okoliša

Uime svih nagrađenih, gradonačelniku se, zahvalila Darinka Jug, istaknuvši da su ovim priznanjem dobili dodatni polet, ali i veću odgovornost za budući rad.

Inače, Medalju Grada Zagreba dodjeljuje Gradonačelnik građanima grada Zagreba i drugim osobama koje rade na području Grada Zagreba, udrugama, trgovačkim društvima, ustanovama i drugim pravnim osobama za postignute uspjehe u radu. Gradonačelnik to visoko gradsko priznanje može dodijeliti i stranim državljanima, gradovima prijateljima, međunarodnim organizacijama i organizacijama drugih država u znak priznanja za uspješnu i korisnu suradnju s Gradom Zagrebom. 
 


Gradske vijesti - 2010.