clanak False

Gradonačelnik u GČ Gornja Dubrava

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je jutros osnovnu školu i tri vrtića u Gornjoj Dubravu u kojima su, kroz plan Malih komunalnih akcija, financirane razne adaptacije i opremanje okoliša
13.09.2010.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je jutros osnovnu školu i tri vrtića u Gornjoj Dubravi u kojima su, kroz plan Malih komunalnih akcija, financirane razne adaptacije i opremanje okoliša.

U Dječjem vrtiću Pčelica na Klaki otvoren je logopedski kabinet rad kojega je simbolično isprobao i gradonačelnik, a koji bi, čulo se, osim malim polaznicima vrtića, trebao koristiti i drugoj djeci s poteškoćama sluha ili govora. Kako bi suvremeni kabinet u što skorije vrijeme bio doista dostupan svima, gradonačelnik je predložio zapošljavanje još jednog logopeda.

Baš kao i Pčelica, tako su i vrtići Kolibri u Oporovcu i Sunce u Dupcu dobili nove ograde i sprave za igru na otvorenom, a u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića, uz novu ogradu, sva su školska igrališta presvučena novim asfaltom. U sve to, Gradska četvrt Gornja Dubrava izdvojila je četiri milijuna kuna.

Na kraju obilaska, gradonačelnik je, u društvu s tamošnjim žiteljima, otvorio Dom Mjesnog odbora Studentski grad i pokrajnje dječje igralište, zahvalivši pritom svima koji su sudjelovali i doprinijeli realizaciji ovog projekta. Za zgradu veličine 425 m2 i igralište, iz plana MKA izdvojeno je 3.808.214,18 kuna. 
 


Gradske vijesti - 2010.