clanak False

Gradonačelnik uručio darove umirovljenicima u povodu Uskrsa

06.04.2023.
Ususret najvećem kršćanskom blagdanu Uskrsu, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević posjetio je umirovljenike u domovima za starije osobe Park i Dubrava.

„U Gradu imamo jedan lijepi običaj, a to je da već 20 godina Zagreb daruje korisnike domova za starije prigodnim poklonima uoči uskršnjih i božićnih blagdana“ rekao je gradonačelnik Tomašević i dodao kako je tu lijepu tradiciju odlučio zadržati i nastaviti.

„Želim vam zahvaliti na vašem doprinosu gradu, na trudu i radu koji ste uložili da naš grad bude ovakav kakav danas jest. Vi ste ovaj grad izgradili i kao mlađa generacija vam na tome želim zahvaliti. Ovo je jedna od najljepših protokolarnih aktivnosti koje imam kao gradonačelnik, jer je u domovima toliko veselja, skromnosti i ljubavi“ , zaključio je gradonačelnik.

Uime korisnika domova, gradonačelnika su pozdravile ravnateljica Doma Park Nataša Koražija te ravnateljica Doma Dubrava Milica Sučić. Zahvalu gradonačelniku umirovljenici su uputili kroz veseli uskršnji program – pjesmu i ples.

U gradskim domovima za starije osobe smješteno je oko 4.000 korisnika, a zagrebačkim umirovljenicima s najmanjim mirovinama Grad isplaćuje i uskrsnice, što je udvostručeno prošle godine.

DOM PARK - galerija

DOM DUBRAVA - galerija

Gradske vijesti - 2023.