clanak False

Ivica Lovrić posjetio Dom tehnike na Jarunu

19.04.2017.

Pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić posjetio je s najbližim suradnicima Dom tehnike na zagrebačkom Jarunu. S njima je bila i saborska zastupnica Vesna Škuljić, dugogodišnja radioamaterka te prof. dr. sc. Ante Markotić, predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture.

Tijekom posjeta gospodin Lovrić upoznao se s aktivnostima tehničke kulture koje se obavljaju u ovom prostoru, s trenutačnim stanjem objekta, problemima vezanim uz njegovo financiranje, rješavanjem vlasničko-pravnih odnosa kao i s prijedlozima za poboljšanje uvjeta rada.

Tajnik Zagrebačkog saveza tehničkih djelatnosti na vodi, Igor Božičević, proveo je goste prostorima Doma tehnike u kojima djeluju zagrebački radioamateri, informatičari te neki klubovi tehničkih djelatanosti na vodi.

Pročelnik Lovrić bio je zadovoljan viđenim i obećao punu podršku Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport nastojanjima da se ovaj objekt, koji ima iznimno vrijednu lokaciju na jezeru Jarun, vremenom pretvori  u moderan i vrijedan centar tehničke kulture Grada Zagreba.

  


Novosti 2009