clanak False

Klarinje 2010.

Na zadovoljstvo Klarinčana, gradonačelnik Bandić je najavio gradnju dječjeg vrtića na livadi pored crkve i preko puta DVD- Sveta Klara. Vrtić će moći primiti 250 djece, a gradit će se u suradnji Grada s Kaptolom.
11.08.2010.

U nazočnosti brojnih Klarinčana, nakon svete mise, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je večeras Dan Svete Klare – Klarinje 2010. koji se obilježava 17. godinu zaredom u organizaciji Udruge građana Svete Klare. Na svečanosti otvaranja prisutnima se obratio predsjednik Udruge i Vijeća Mjesnog odbora Boris Kihak, predsjednik GČ Novi Zagreb – zapad Jadranko Baturić, te po prvi puta i novi župnik , vlč. Darko Pužin.

Na zadovoljstvo tamošnjih stanovnika, gradonačelnik Bandić je najavio gradnju dječjeg vrtića na livadi pored crkve i preko puta DVD- Sveta Klara. Ako sve bude teklo prema planu, kamen temeljac za vrtić koji će moći primiti 250 djece, mogao bi biti položen u proljeće sljedeće godine, zemljište će darovati Kaptol, a grad će financirati gradnju.

Inače, cjelodnevna proslava kulminirat će velikim vatrometom oko 22 sata, a tijekom dana građani su mogli uživati u kulturno – umjetničkom programu i revijalnoj utakmici klubova Polet i Hrvatski dragovoljac. 
 


Gradske vijesti - 2010.