clanak False

Knjige za knjižnice zadarskog i šibenskog zaleđa

Zagrepčani su opet pokazali veliko srce i solidarnost, zadovoljno je komentirao gradonačelnik Milan Bandić jutros u Sesvetama ispred skladišta Holdingove podružnice AGM, odakle su put knjižnica zadarskog i šibenskog zaleđa krenule knjige, oko 25 tisuća svezaka...
08.09.2010.


Naši su sugrađani opet pokazali veliko srce i solidarnost
, zadovoljno je komentirao gradonačelnik Milan Bandić jutros u Sesvetama ispred skladišta Holdingove podružnice AGM, odakle su put knjižnica zadarskog i šibenskog zaleđa krenule knjige, oko 25 tisuća svezaka što su ih prikupili građani Zagreba
. Gradonačelnik je iskoristio prigodu i pozvao Zagrepčane da već sada počnu prikupljati nove knjige kojima će sljedeće godine razveseliti neke nove klince.

Riječ je o već tradicionalnoj akciji u sklopu koje se knjige tijekom školske godine prikupljaju u prostorima AGM-a, u Mihanovićevoj 28/1. Među naslovima se može naći ponešto za sve uzraste; od slikovnica, školske lektire, svjetske beletristike i enciklopedijskih izdanja do knjiga na stranim jezicima.

Prošle godine knjige su darovane knjižnicama Gospića i Like, prije toga išle su u Knin i Dalmatinsku Zagoru, a sve je započelo prikupljanjem knjiga za Vukovar.


Gradske vijesti - 2010.