clanak False

Maksimir spreman za 1. svibanj

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je danas dio Parka Maksimir gdje su u tijeku pripreme za sutrašnju proslavu 1. svibnja, Međunarodnog dana rada...

30.04.2010.

 

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je danas dio parka Maksimir, gdje su u tijeku pripreme za sutrašnju proslavu 1. svibnja, Međunarodnog dana rada.

Kako se čulo, program na velikoj pozornici koji će voditi Darko Janeš, počinje u 11 i trajat će do 16 sati, a sve uz tradicionalni grah i nastupe kulturno-umjetničkih društava i tamburaških sastava, Krunoslava Kiće Slabinca, Vladimira Kočiša Zeca, Borisa Babarovića Barbe, Ivane Tomić i Dijane Mandjurić.

Prije toga, gradonačelnik će s trešnjevačke remize pustiti u promet drugi po redu kratki niskopodni tramvaj kojim će se, kao i prijašnjih godina, zajedno sa suradnicima, odvesti do Maksimira, gdje će sugrađanke i sugrađane darivati crvenim karanfilima.

Brzinski obilazak bila je i prigoda za čestitku i poziv sugrađanima da dođu u Maksimir, gdje ih čeka 45 tisuća porcija graha i dobar provod u jednom od najljepših gradskih parkova.


Gradske vijesti - 2010.