clanak False

Okrugli stol: Civitas Elan i Presto - doprinos zdravlju

Rasprava u Tehničkom muzeju je još jednom potvrdila važnost aktivnog sudjelovanja stručne i šire javnosti kao i potrebu sinergijskog djelovanja svih gradskih ureda, zavoda i službi u pripremi i provedbi projekata od značaja za kvalitetniji i zdraviji život.
14.04.2010.


Ovogodišnje obilježavanje Svjetskog tjedna zdravlja zaključeno je u srijedu, 14. travnja, u Tehničkom muzeju, gdje je, u organizaciji Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada kao koordinatora projekata za održivu mobilnost u gradovima, održan Okrugli stol PROJEKTI CIVITAS ELAN I PRESTO – DOPRINOS ZDRAVLJU. 

Prema mišljenju sudionika, rasprava u Tehničkom muzeju još je jednom potvrdila važnost aktivnog sudjelovanja stručne i šire javnosti, kao i potrebu sinergijskog djelovanja svih gradskih ureda, zavoda i službi u pripremi i provedbi projekata od značaja za bolji, kvalitetniji i zdraviji život naših sugrađana. 

Skup je moderirala nacionalna koordinatorica Hrvatske mreže zdravih gradova Selma Šogorić, a sudjelovali su Višnja Bedenko, Željka Pavlović, Stjepan Kelčec Suhovec i Matija Vuger iz Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, te Ljupko Šimunović s Fakulteta prometnih znanosti i Damir Širola iz udruge Bicikl.


Gradske vijesti - 2010.