clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

24.04.2018.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

- Obavlja složenije poslove u vezi s izradom plana financijskih sredstava i osiguravanjem drugih uvjeta za rad vijeća, predstavnika i Koordinacije nacionalnih manjina Grada Zagreba,  prati izvršenje rashoda za osnovnu djelatnost i programe rada pojedinog vijeća, predstavnika i Koordinacije vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Zagreba prikuplja podatke i kontrolira polugodišnja i godišnja izvješća vijeća, predstavnika i Koordinacije nacionalnih manjina Grada Zagreba o utrošku doznačenih financijskih sredstava.                                 
- Prikuplja i kontrolira mjesečne zahtjeve vijeća, predstavnika i Koordinacije nacionalnih manjina Grada Zagreba za doznačivanjem sredstava za njihov rad i prati izvršenje rashoda planiranih u proračunu Grada za nacionalne manjine.                     
- Obavlja složenije poslove u vezi s kontrolom izjava o fiskalnoj odgovornosti predsjednika vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Zagreba. Surađuje u izradi općih akata iz područja ostvarivanja prava nacionalnih manjina, surađuje s ustanovama, trgovačkim društvima i drugim subjektima te obavlja i druge poslove.                                                                                      
           
PODACI O PLAĆI:
 
Za vrijeme trajanja vježbeničkog staža vježbenik ima pravo na 85% plaće, koja je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.893,00 kn bruto.