clanak False

Poziv na testiranje i intervju

 
21.06.2018.
vezan uz raspisani javni natječaj za prijam u službu vježbenika/vježbenice, magistra/magistre, odnosno stručnog specijalista/stručne specijalistice međunarodnih odnosa i diplomacije, koji će se osposobljavati za obavljanje poslova višeg stručnog suradnika/više stručne suradnice za nacionalne manjine u Službi za nacionalne manjine Sektora za promicanje ljudskih prava, civilno društvo i nacionalne manjine u Uredu za međugradsku i međunarodnu suradnju i promicanje ljudskih prava, 1 izvršitelj/izvršiteljica, na određeno vrijeme, u trajanju od 12 mjeseci, objavljen u „Narodnim novinama“, broj 38 od 25. travnja 2018. i web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr.
 
Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, održat će se u ponedjeljak, 2. srpnja 2018., u 10,00 sati, na lokaciji zgrada gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, dvorana 275/ II. kat.
 
Popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade gradske uprave, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1.
 
Kandidati koji pristupi testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.
 
Ako kandidat/kandidatkinja ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj.
 
Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr
 
Ukoliko kandidati/kandidatkinje uspješno polože pisani test, intervju će se održati neposredno nakon testiranja, o čemu će kandidati/kandidatkinje biti obaviješteni kada pristupi testiranju.
 
Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu natječaja.