clanak False

Otvorena Slavonska avenija

24.06.2019.
Danas je na križanju Slavonske avenije i Čulinečke ulice zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, otvorio Slavonsku aveniju nakon izvođenja radova na izgradnji kolektora Čulinečka koji su se odvijali u tri faze.

Krenuli smo pravim kapacitetom ljetnih radova, rekao je gradonačelnik istaknuvši kako su radovi gotovi dva dana prije predviđenog roka. Moja je poruka da se rokovi moraju poštivati, jer kada u Republici Hrvatskoj budemo poštivali vrijeme, kao što zapadne demokracije to čine već desetljećima, u zemlji će biti bolje, napomenuo je.

Dok sam gradonačelnik Zagreba, ja ću to demonstrirati, kazao je i dodao da se samo radom, zajedništvom i solidarnošću može graditi Hrvatska.

Vodoopskrba i odvodnja (VIO) Grada Zagreba je prije nepunih mjesec dana započela s izgradnjom javnog kanala, odnosno kolektora koji služi kao rasterećenje čitavog istočnog dijela Zagreba, naglasio je direktor VIO-a napomenuvši kako je cijeli projekt vrijedan nešto više 22 milijuna kuna te kako je završetak radova predviđen za kraj godine.

Potrudili smo se završiti sa svime dva dana prije roka kako građani grada Zagreba ne bi osjetili radove kada se vrate na radna mjesta, zaključio je. 

Izgradnja kolektora Čulinečka, na dijelu od Trnave do GOK-a, izvodi se zbog unapređenja i povećanja kvalitete odvodnje ovog dijela kanalizacijskog sustava.
 

Gradske vijesti - 2019.