clanak False

Otvoren novi objekt Mjesnog odbora Matija Gubec

13.12.2019.
Pročelnica Gradskog ureda za mjesnu samoupravu Renata Šimon uz prigodni program i mnoštvo uzvanika otvorila je novi objekt Mjesnog odbora Matija Gubec na Zagrebačkoj cesti u Stenjevcu u vrijednosti od oko 4 milijuna kuna.

Građani ovoga dijela grada i članovi mjesnog odbora dobili su kvalitetan prostor za sastanke, druženje, održavanje koncerata i priredbi te različitih aktivnosti koji će im podići kvalitetu života, istaknula je pročelnica Šimon.

Na raspolaganju je izuzetno kvalitetan prostor, a ovo je samo početak ulaganja u GČ Stenjevec koji s pravom postaje pravi grad u malome, rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Stenjevec Željko Jeger.

Za izgradnju objekta Vijeće je izdvajalo sredstva iz Planova malih komunalnih aktivnosti od 2016. do 2019. Sadržava dvije etaže od 340 m² te je prilagođen osobama s invaliditetom. Koristit će ga stanovnici, umirovljenici, kulturno-umjetnička društva, sportski klubovi i članovi Odbora, a sastoji se od velike dvorane, četiriju ureda, dviju čajnih kuhinja i WC-e te pomoćne prostorije.

Gradske vijesti - 2019.