clanak False

Humanitarni projekt “Svjetlo želja“

14.12.2019.
Puštanjem svjetlećih balona na Sveučilišnoj livadi, u Ulici Hrvatske bratske zajednice, u okviru humanitarno kulturološkog projekta “Svjetlo želja“ danas je Hrvatska udruga za bolesti štitnjače poslala poruku podrške za sve oboljele od bolesti štitnjače. 

U sklopu Humanitarno kulturološkog događaja “Svjetlo želja“, akciju je podržao i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima.

Hvala vam što ste se okupili u velikom broju jer je “Svjetlo želja” manifestacija kojom se okupljanjem prijatelja, obitelji oboljelih i svih ljudi dobre volje daje ne samo potpora mnogobrojnim oboljelima od bolesti štitnjače, nego se i podiže svijest javnosti o poremećajima štitne žlijezde, jedne od najučestalijih bolesti u svijetu, istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić.

Hvala vam u ime svih nas oboljelih što ste nas došli podržati. Divno je u vrijeme Adventa vidjeti da imate podršku od svojih građana. Ovom prigodom se zahvaljujem gradonačelniku Bandiću na kontinuiranoj podršci nama oboljelima, rekla je predsjednica Hrvatske udruge za bolesti štitnjače Verica Mešić.

Svaka javno - zdravstvena akcija vrlo je vrijedna jer nama liječnicima pomaže vaša aktivnost da se bolesti što prije dijagnosticiraju, istaknuo je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Drago Prgomet.

Gradske vijesti - 2019.