clanak False

Predstavnici Zaklade Ivane Škreb kod gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas Mirjanu i Ivicu Škreb, roditelje Ivane, djevojke koja je prije dvije godine poginula na raskrižju Jukićeva – Jagićeva.
28.09.2010.

Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas Mirjanu i Ivicu Škreb, roditelje Ivane, djevojke koja je prije dvije godine poginula na raskrižju Jukićeva – Jagićeva, koje je, nedugo potom, potaknuto tim nesretnim događajem, dobilo novu svjetlosnu signalizaciju.

Obitelj Škreb zahvalila je gradonačelniku na dosadašnjoj pomoći i izvijestila ga o osnivanju i planovima Zaklade Ivana Škreb, čija bi se sredstva usmjeravala u sanaciju za pješake najopasnijih prometnih točaka u gradu. Gradonačelnik je poželio mnogo uspjeha radu Zaklade i naglasio da će se rado odazvati njihovim akcijama te im pomoći u prvim koracima i prezentaciji rada u javnosti.

Osim gradonačelnika Bandića i osnivača Zaklade, na sastanku u gradonačelnikovu salonu bili su zamjenici pročelnika za prostorno uređenje, graditeljstvo i promet Božidar Merlin i Dinko Bilić te pomoćnik pročelnika Mijo Bezer.


Gradske vijesti - 2010.