clanak False

Prva grupa djece i osoba s teškoćama u razvoju krenula u Crikvenicu

Na sedmodnevno besplatno ljetovanje u Crikvenicu, kroz program Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, a u suradnji s Zagrebačkim holdingom, Podružnicom Vladimir Nazor, danas je s Borongaja krenula prva skupina od 180-ero djece i osoba s teškoćama u razvoju.
19.08.2010.


Na sedmodnevno besplatno ljetovanje u Crikvenicu, kroz program Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, a u suradnji sa Zagrebačkim holdingom, Podružnicom Vladimir Nazor, danas je s Borongaja krenula i prva skupina od 180-ero djece i osoba s teškoćama u razvoju.

Djecu je na more ispratila zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević, zaželjevši im sretan put te da se lijepo provedu i zabave, da steknu nove prijatelje i da im ovo ljeto bude posebno.

Ljetovanje obuhvaća punu pansionsku uslugu, 24-satnu zdravstvenu skrb i mnogobrojne odgojne, obrazovne, kulturne i zabavne sadržaje, a tvrtka Beiersdorf darovala je 3.500 krema za sunčanje te lopte i daske za plivanje.

Ove godine Grad je, kroz programe Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje i Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, osigurao besplatno ljetovanje za gotovo 3.600 djece.

Vezani članci: Zagrebačka djeca na ljetovanju u Velom Lošinju 

                        Osma skupina djece branitelja krenula na ljetovanje

                        Ljetovanje za 2500 djece slabijeg socijalnog statusa 


Gradske vijesti - 2010.