clanak False

Rekreativno ljeto 2022

15.06.2022.


Zagrebački savez sportske rekreacije "Sport za sve" već dvadesetak godina, provodi projekt LJETNI PROGRAMI SPORTA ZA SVE. Ove godine, pod motom „AKTIVNO LJETO NA OTVORENOM“ Savez građanima nudi besplatne programe zdravstvenog vježbanja, fitnessa na otvorenom, demonstraciju i poduku rekreacijskih aktivnosti i sustava vježbanja, prezentacije i savjetovanja ili treninge i natjecanja za sportaše rekreativce. Ljetni program se odvija na više od trideset lokacija u Gradu, obujma 1600 sati različitih sportskih programa u tijeku tri ljetna mjeseca. Programe Saveza svakog ljeta koristi više tisuća građana Zagreba, svih godina, zdravstvenog i fitness stanja i interesa.
 
Cilj projekta jest naglasiti važnost bavljenja redovitom tjelesnom aktivnošću i omogućiti sugrađanima sudjelovanje u različitim sadržajima sportske rekreacije Grada. Stručno planirani i vođeni programi tjelesnog vježbanja doprinijeti će obnovi funkcionalnih i radnih sposobnosti, zaštiti i unapređenju psihofizičkih stanja zdravlja, općoj kvaliteti življenja, socijalizaciji i građanskoj solidarnosti.

Detaljnije informacije nalaze se na mrežnim (link) te Facebook stranicama Saveza (link), a Savezu se za dodatne informacije možete obratiti i telefonskim putem (01/643-1022; 01/643-1023), odnosno putem elektroničke pošte: zssr.sportzasve@gmail.com