clanak False

Rekreativno ljeto 2023.

26.05.2023.

 

Zagrebački savez sportske rekreacije "Sport za sve" već dvadesetak godina, provodi projekt LJETNI PROGRAMI SPORTA ZA SVE. Ove godine, pod motom „AKTIVNO LJETO NA OTVORENOM“ Savez građanima nudi besplatne programe zdravstvenog vježbanja, fitnessa na otvorenom, demonstraciju i poduku rekreacijskih aktivnosti i sustava vježbanja, prezentacije i savjetovanja ili treninge i natjecanja za sportaše rekreativce. Ljetni program se odvija na više od dvadeset lokacija. Ciljei programa su potaknuti građane na aktivno provođenje slobodnog vremena u prirodi i svježem zraku, približiti i osvijestiti dobrobiti rekreacije te tako pozitivno djelovati na očuvanje i poboljšanje psihofizičkog zdravlja građana.

Programe Saveza svakog ljeta koristi više tisuća građana Zagreba, svih godina, zdravstvenog i fitness stanja i interesa.
 
Detaljnije informacije nalaze se na mrežnim (link) te Facebook stranicama Saveza (link), a Savezu se za dodatne informacije možete obratiti i telefonskim putem (01/643-1023), odnosno putem elektroničke pošte: zssr.sportzasve@gmail.com