clanak False

Sve je spremno za Europsko prvenstvo u vaterpolu

Uoči Europskog prvenstva u vaterpolu koje počinje 29. kolovoza i traje do 11. rujna, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je bazenski kompleks Mladost gdje su postavljene montažne tribine sa 4700 sjedaćih mjesta, uređene su garderobe, svlačionice...
26.08.2010.

Uoči Europskog prvenstva u vaterpolu koje počinje 29. kolovoza i traje do 11. rujna, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je bazenski kompleks Mladost gdje su postavljene montažne tribine sa 4700 sjedaćih mjesta, uređene su garderobe, svlačionice i sanitarni čvorovi u dijelu za sportaše. Kako bi se prvenstvo odvijalo u najboljim uvjetima, vanjski je bazen, među ostalim, prošao i generalni servis.

U kratkoj izjavi nakon obilaska, gradonačelnik je naglasio da je zadovoljan tijekom priprema, da je očito sve spremno za veliki sportski događaj i da je ponovo na djelu dokazano kako se u sinergiji i zajedništvu može napraviti sve.

Ponosan sam što će Zagreb sljedeći tjedan biti domaćin dva velika sportska događanja ovdje na Mladosti – rekao je, podsjetivši da se 1. rujna, također na terenima Sportskog parka Mladost održava i IAAF World Challenge Zagreb 2010, 60. jubilarni memorijal Borisa Hanžekovića, vrhunsko međunarodno sportsko natjecanje sa 17 disciplina i uz sudjelovanje najboljih atletičara, među kojima će biti Blanka Vlašić te prvi put pred svojom publikom i europska prvakinja u bacanju diska, Zagrepčanka Sandra Perković.


Gradske vijesti - 2010.