clanak False

Svjetski juniorski prvak kod gradonačelnika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Bijelom salonu svjetskog juniorskog prvaka u superteškoj kategoriji 17-godišnjeg Filipa Hrgovića koji se zlatom okitio na nedavno završenom SP u Bakuu.
19.05.2010.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Bijelom salonu svjetskog juniorskog prvaka u superteškoj kategoriji 17-godišnjeg Filipa Hrgovića koji se zlatom okitio na nedavno završenom SP u Bakuu. Hrvatski boksački juniorski reprezentativac i član boksačkog kluba Leonardo, na prijam kod gradonačelnika, stigao je u društvu svog oca Pere te trenera Leonarda Pijetraja.

Gradonačelnik je naglasio da mu je izuzetno drago što je Zagreb, nakon europskog juniorskog prvaka, iznjedrio i svjetskog prvaka, prvog Hrvata, nakon legendarnog Mate Parlova, koji je uzeo naslov na svjetskoj razini. Nakon ovog uspjeha, u skladu sa financiranjem vrhunskog sporta, na adekvatan način pomoći ćemo i Klubu koji je ovim zaslužio potporu primjereniju ovom velikom uspjehu, dodao je gradonačelnik Bandić.

Mladi boksač, inače učenik 3. razreda srednje škole, zahvalio se gradonačelniku i Gradu na potpori te istaknuo da je ovo tek početak i da će nastaviti s predanim radom i usavršavanjem svog boksačkog umijeća. Gradonačelniku su se na potpori zahvalili i boksačev trener te otac koji su istaknuli velik značaj ovog uspjeha kao snažnog motiva za daljnji rad i nove naslove.


Gradske vijesti - 2010.