clanak False

Ususret obilježavanju rođendana N. Tesle predstavljen projekt Tesla & Friends

Na zamolbu Udruge Nikola Tesla – genij za budućnost, a u povodu projekta Tesla & friends u okviru koje će se 10. srpnja obilježiti Teslin rođendan, gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros predsjednicu Udruge Dragicu Mihajlović...
10.06.2010.

Na zamolbu Udruge Nikola Tesla – genij za budućnost, a u povodu projekta Tesla & friends u okviru koje će se 10. srpnja obilježiti Teslin rođendan, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros predsjednicu Udruge Dragicu Mihajlović.

Kako se čulo u gradonačelnikovu salonu, projekte i rad Udruge podržava Hrvatska gospodarska komora Zagreb, Udruga inovatora Hrvatske, Američka gospodarska komora, Grad Smiljan te među ostalima Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu i zagrebački Tehnički muzej.

Gradonačelnik je prihvatio poziv da se, kao dragi gost pridruži obilježavanju rođendana znamenitog hrvatskog i svjetskog znanstvenika.

Osim gradonačelnika Bandića, na susretu u gradskoj upravi bila je zamjenica pročelnika za obrazovanje, kulturu i šport Biserka Bucković.


Gradske vijesti - 2010.