clanak False

Zamjenica gradonačelnika primila predstavnike partnera u projektu Trailblazer

 

Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević primila je u gradskoj palači Dverce partnere u projektu Trailblazer u povodu održavanja prvih radionica projekta u Zagrebu, 16. i 17. rujna.

16.09.2010.

Partneri u projektu Trailblazer bili su večeras gosti Grada u reprezentativnoj palači Dverce u povodu održavanja prvih radionica projekta u Zagrebu, 16. i 17. rujna.

Predstavnicima švedskih gradova Borlange, Eskllstuna i Vaxjo, Vercella iz Italije i Londona Borough of Suttori iz Velike Britanije, te predstavnicima institucija iz Švedske, Njemačke, Češke, Francuske i Velike Britanije koje sudjeluju u projektu, zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević zaželjela je dobrodošlicu i uspješan rad na projektu Trailblazer koji predstavlja jedinstvenu mogućnost otvaranja svestrane suradnje u boljem planiranju i upravljanju prijevozom roba kroz Grad.

Naime, Grad Zagreb je na temelju pozitivnih referenci stečenih kroz provođenje EU projekata CIVITAS ELAN i PRESTO pozvan da se kao partner uključi u projekt EU pod nazivom Trailblazer (Transport and Inovative Logistics by Local Authorities with Zest for Efficiency and Realization – Transport i inovativne logistike lokalnih uprava s naglaskom na učinkovitost i provedbu), te da bude domaćin otvaranja projekta i prvih radionica.


Gradske vijesti - 2010.