clanak False

Zamjenica gradonačelnika primila sudionike PIF-a

Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević primila je u gradskoj palači Dverce sudionike i organizatore 43. PIF-a – Međunarodnog festivala kazališta lutaka koji je ove godine posvećen javankama – trodimenzionalnim štapnim lutkama.
30.08.2010.


Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević primila je u gradskoj palači Dverce sudionike i organizatore 43. PIF-a – Međunarodnog festivala kazališta lutaka koji je posvećen javankama – trodimenzionalnim štapnim lutkama.

Zahvalivši svima koji su dali svoj doprinos ovogodišnjem PIF-u, zamjenica gradonačelnika rekla je da je zadovoljna što se Festival već 43. put održava u kulturnom središtu Hrvatske te naglasila da je to tradicija na koju je Zagreb vrlo ponosan.

PIF otvara kazališnu sezonu u našem gradu, a svojom razigranošću i maštom djeci otvara vrata kazališnog svijeta za koji se nadamo da nikada neće napustiti, dodala je zamjenica gradonačelnika, ujedno zaželjevši gostima da ponesu lijepe uspomene nakon boravka u Zagrebu.

Na kraju primanja ravnatelj Međunarodnog centra za usluge u kulturi Josip Florijan, zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić uručili su zahvalnice sudionicima, organizatorima, stručnom i dječjem žiriju, umjetničkom savjetu i stručnim suradnicima na doprinosu za održavanje festivala.

Podsjetimo, PIF je započeo 27. kolovoza, a do 3. rujna će nastupiti kazališne skupine iz Sofije, Teherana, Prištine, Budimpešte, Moskve, Ljubljane, Barcelone, Francuske, Nizozemske i Poljske, te iz Osijeka, Rijeke, Splita, Zadra, Samobora i Zagreba.


Gradske vijesti - 2010.