clanak False

84. Zlatna igla

03.11.2019.
U City Plazi Zagreb, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić prisustvovala je 84. modnoj reviji zagrebačkih obrtnika Zlatna igla.

Grad Zagreb iznimno je ponosan na dugovječnost ove manifestacije kao i na stoljetnu tradiciju zagrebačkog obrtništva, tradiciju utkanu u razvoj Zagreba. Zagrebački obrtnici bili su i ostali važan čimbenik identiteta te nezaobilazna karika razvoja grada, istaknula je zamjenica Majić. Talenti, znanje i vještina koje posjeduju naši obrtnici njihov su osobni dar, ali ono što su oblikovali, proizvodili, kreirali  i stvarali dar su svima nama. Od prošlogodišnje revije bilježimo porast od preko 2000 obrta u gradu Zagrebu, a posebno nas veseli podatak o povećanom interesu učenika za strukovno obrtnička zanimanja, dodala je zamjenica.

Zahvalivši svim partnerima na sudjelovanju u organizaciji Zlatne igle, zamjenica je posebno zahvalila  sugrađanima koji kupovinom i korištenjem kvalitetnih proizvoda i usluga naših obrtnika potiču i podržavaju njihovu izvrsnost.
Revija se održava pod generalnim pokroviteljstvom Grada Zagreba, Turističke zajednice grada Zagreba i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a u suorganizaciji s Hrvatskom radio-televizijom.
 
 

Gradske vijesti - 2019.