clanak False

Autobus do Kozari puteva

Jutros je, s četvrtog perona na Kvaternikovu trgu, put Kozari puteva krenuo autobus na novoj liniji 237 koji će prometovati svakodnevno u razmacima od 50 do 60 minuta.
02.03.2009.

U nazočnosti zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića i njegovih najbližih suradnika, jutros je, s četvrtog perona na Kvaternikovu trgu, put Kozari puteva krenuo autobus na novoj liniji 237 koji će prometovati svakodnevno u razmacima od 50 do 60 minuta.
Na zadnjoj stanici putnike su dočekali ozareni građani, zahvalivši na brizi, zatvaranju smrdljivog kanala i novoj autobusnoj liniji, a, prema riječima, gradonačelnika, nakon dovršetka punog profila Radničke te posebno nakon hortikulturnog uređenja koje slijedi, zatim gradnje dvaju novih dječjih igrališta, ucrtavanja parkirališnih mjesta i plinofikacije, ovaj će se dio grada iz krajnje periferije pretvoriti u atraktivnu gradsku zonu.
Na trasi dužine 5.950 metara uspostavljeno je i osam usputnih stajališta: Heinzelova / Planinska, Heinzelova / Ul. grada Vukovara, Heinzelova / MUP, Slavonska av. / Radnička cesta, Slavonska av. / "Končar", Servisna / Čavićeva, Servisna / Koledovčina i Kanalski put / Kozari put 1, odvojak V.


Gradske vijesti - 2009.