clanak False

Bečki Kontrolni ured u Zagrebu

Danas i sutra u službenom posjetu zagrebačkom Kontrolnom uredu boravi visoko izaslanstvo Kontrolnog ureda Beča predvođeno direktorom Erichom Hechtnerom.
25.09.2008.

U sklopu međunarodne suradnje gradova Zagreba i Beča, danas i sutra, u službenom posjetu zagrebačkom Kontrolnom uredu boravi visoko izaslanstvo Kontrolnog ureda Beča predvođeno direktorom Erichom Hechtnerom.

Jutros je u prostorijama zagrebačkog Kontrolnog ureda održan radni sastanak na kojemu je pročelnik Mirko Herak prezentirao novosti o radu Ureda i planove koje tek treba realizirati. Riječ je o jednom od redovitih susreta vodstava ureda dvaju glavnih gradova koji se održavaju već dvije i pol godine.

Prije poslijepodnevnog dijela programa na kojemu će Zagreb bečkim kolegama predstaviti razvoj sustava unutarnje financijske kontrole u gradskoj upravi, te koordinaciju u radu gradskih upravnih tijela na projektu infrastrukturnih objekata, visoke je goste u Poglavarstvu primila zamjenica gradonačelnika Ljiljana Kuhta Jeličić u društvu s tajnikom Poglavarstva Vidojem Bulumom.

Za sutra je predviđen posjet Gradskoj skupštini Grada Zagreba.


Gradske vijesti - 2008.