clanak False

Dani hrane i tradicijskih proizvoda

U Boćarskom domu na Prisavlju gradonačelnik Milan Bandić otvorio je 14. izložbeno-prodajni sajam Dani hrane i tradicijskih proizvoda.
08.10.2016.

U Boćarskom domu na Prisavlju već tradicionalno, 14. godinu zaredom, održava se dvodnevni izložbeno-prodajni sajam Dani hrane i tradicijskih proizvoda, u organizaciji Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Manifestaciju su otvorili zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Uz dobrodošlicu županu, posjetiteljima i sudionicima Sajma, gradonačelnik Bandić je naglasio da Grad godišnje izdvaja oko 10 milijuna kuna za poticaje domaćim proizvođačima. To je naš doprinos i dodatna potpora poduzetnicima u ovom ogranku gospodarstva. Ovaj Sajam je ujedno i prilika za još bolju promociju i prodor na tržište, mnogi su upravo ovdje stekli nova poznanstva i otvorili nove mogućnosti za plasiranje svojih proizvoda. Neka se što više tradicionalnih delicija i plodova domaćih proizvođača nađe na zagrebačkim stolovima - poručio je gradonačelnik.

Izložbeno prodajni sajam traje 8. i 9. listopada, od 9 do 19 sati u balonu Boćarskog doma u Zagrebu. U izložbenom prostoru preko 90 izlagača nude mesne delicije, sireve, med i proizvode od meda, domaća ulja, slastice i pekarske proizvode, vina, rakije, voće, kao i razne eko proizvode.
 

Gradske vijesti - 2016.