clanak False

Darivanje korisnika domova za starije osobe u povodu božićnih blagdana

13.12.2017.
Grad Zagreb i ove je godine ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima organizirao darivanje korisnika domova za starije osobe čiji je osnivač Grad Zagreb. 

Jutros, drugoga dana blagdanskog darivanja, korisnike domova za starije i nemoćne  Centar i Park prigodnim je darovima razveselila zamjenica gradonačelnika Olivera Majić.

Ovo je već lijepa tradicija. Vrijednost poklona nije u prvom planu, važna je poklonjena pažnja, rekla je zamjenica Majić u Domu Park, zaželjevši korisnicima i njihovim obiteljima sretan Božić te dobro zdravlje u 2018.

Korisnike Doma u Ivanićgradskoj ulici došli su pozdraviti njihovi susjedi, mališani iz obližnjeg dječjeg vrtića koji su im recitacijom, pjesmom i plesom također zaželjeli sretne nadolazeće blagdane. 

U ime Grada, predstavnici Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom jučer su, darovali domove Dubrava, Maksimir, Ksaver i Dom Park u Laščinskoj, danas su, osim Domova Centar i Park, na redu i domovi Medveščak, Sveta Ana i Peščenica. Sutra će prigodnim poklonima biti razveseljeni korisnici domova Trešnjevka (i onaj u Drenovečkoj i onaj na Trgu Slavoljuba Penkale), Sveti Josip i Trnje.
 

Gradske vijesti - 2017.