clanak False

Gradonačelnik u posjetu tvrtki Omega Software

19.12.2017.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima posjetio je danas tvrtku Omega Software i obišao njihov proizvodni pogon – LEDA koji se bavi visokotehnološkom proizvodnjom pametne led rasvjete.
 
U Zagrebačkom holdingu težimo ka implemantaciji pametnih rješenja, stoga smo sretni što jedna ovakva tvrtka ima sjedište u Zagrebu i u kojoj možemo pronaći partnera, rekla je predsjednica uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban i dodala kako se prošle godine pametna rasvjeta uvela u javne garaže a cilj je da se u svim unutarnjim prostorima koji spadaju pod Zagrebački holding uvede pametna led rasvjeta.
 
Prema riječima izvršnog direktora tvrtke Gorana Mihalića, LEDA je osnovana prije dvije godine s dvoje zaposlenika, dok danas u pogonu imaju 20 djelatnika u proizvodnji i dnevno mogu proizvesti 500 rasvjetnih tijela.
LEDA je linija inovativnih rasvjetnih tijela za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Kao spoj lokalnog znanja i vrhunske njemačke tehnologije, LEDA proizvodi se osmišljavaju i testiraju u Zagrebu, a prodaju diljem regije.
 
 
 

Gradske vijesti - 2017.