clanak False

Osvajačica europskog juniorskog prvenstva u taekwondo-u Nika Klepac kod gradonačelnika

27.11.2017.
Kako bi čestitao na izvrsnom rezultatu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi europsku juniorsku prvakinju u taekwondo-u Niku Klepac, koja je titulu osvojila 4. studenoga na prvenstvu u Larnaki na Cipru.
 
Nina ima tek 15 godina, a već je pokorila Europu, tako da i s narednog natjecanja koje će se održati na proljeće sljedeće godine očekujemo medalju, ako Bog da i onu najsjajniju, rekao je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić nakon prijema.
Također je dodao kako je mlada taekwondašica članica kluba Medvedgrad Zagreb koji djeluje u gradskom prostoru u Novom Zagrebu i koji ima dobre uvjete za rad.
 
Hvala gradonačelniku na prijemu, sada krećemo u nove pobjede i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Tunisu, rekla je Nika Klepac.
 
Na prijemu su prisustvovali i trener Renato Pačelat te predsjednica kluba Medvedgrad Zagreb Nives Ambruš koji su dodali da Klub djeluje od 2010. s ciljem da usade članovima sportski i natjecateljski način života kroz svakodnevne treninge, putovanja, druženja… Danas Klub broji oko 90 aktivnih članova, tako da, naglasio je trener Pačelat, nema bojazni da neće biti još medalja.
 
 
 

Gradske vijesti - 2017.