clanak False

Počela nova skijaška sezona na Sljemenu

20.12.2017.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić simbolično je sinoć otvorio tradicionalno besplatno noćno skijanje kao najavu početka nove skijaške sezone 2017./2018. na Sljemenu.
 
Zahvaljujem dečkima sa Sljemena koji neumorno rade kako bi građani mogli uživati u ovom vidu rekreacije, ovo je naš poklon njima, rekao je gradonačelnik na Sljemenu dodavši da prema vremenskim prognozama ne bi trebalo biti iznenađenja i kako će se Snježna kraljica održati 3 i 4. siječnja 2018.
 
Voditelj skijališta Igor Žiljak je naglasio da trenutno rade na  Činovničkoj livadi koja u  četvrtak trebala biti spremna za najmlađe skijaše i škole skijanja. Zeleni i Plavi spust se trenutno zasnježuju, nadamo se da će minus potrajati još nekoliko dana i da će skijalište uskoro biti otvoreno u punom profilu.
 
Za rekreativno skijanje trenutno je otvoren Crveni spust i žičara Trosjed svaki dan od 9,00 do 16,00 sati. Noćno skijanje na rasporedu je utorkom i četvrtkom od 19,00 do 22,00 sata.

Gradonačelnik poziva sugrađane da dođu i u što većem broju uživaju u snježnim radostima i bijelom sportu na našem Sljemenu!
 
 

Gradske vijesti - 2017.